Lihatööstus

OÜ Kehtna Lihatööstus on välja arenenud kunagisest, 1987 a. tööd alustanud Kehtna NST vorstitsehhist. Ettevõte kuulub 100% eesti kapitalile. Põhitegevusalaks on liha- ja vorstitoodete valmistamine ja realiseerimine. Kuus toodame umbes 10 tonni liha- ja vorstitooteid. Võimaluse korral pakutakse soovijatele ka veiste tapateenust. Meie lihatööstuses on soovijail võimalus tellida ka vorstitoodete valmistamist teenustööna kliendi enda loomadest. Lihaveise kasvatajatele valmistame teenustööna poolsuitsuvorsti nende lihaveise lihast. See toode on leidnud väga hea vastuvõtu tellijate poolt. Suurulukite jahtimise perioodidel valmistame jahimeestele ulukilihast poolsuitsuvorsti – meie vorstid on jahimeeste hulgas kõrgelt hinnatud.

Alates 2011 aastast on lubatud käidelda ka lambaliha ja alates 2011 juulist on ettevõttel ka mahe liha käitlemise tunnistus.

Täna on meie ettevõtte toodangut saadaval valdavalt Raplamaa kaupluste lettidel ning on laienetud Järvamaale, Jõgevamaale, Pärnumaale, Tallinnasse ja sellest kevadest ka Tartusse.

OÜ Kehtna Lihatööstuse toodete hinna ja kvaliteedi suhe on kindlalt parim Eestis.

Kaup toimetatakse tarbijani ettevõtte kaubikutega alati kiirelt ja operatiivselt.

Kes korra on meie lihatsehhi toodangut proovinud, oskab seda alati hinnata.

 

Kontakt ja tellimine

Tiit Sullakatko – Lihatsehhi juhataja
Tel. 487 5480
GSM 508 2156
E-mail: tiit@kmoy.ee

Katrin Järve – Müügisekretär – juhiabi
Tel. 487 5480
GSM 554 5863 
E-mail: tellimine@kmoy.ee

Soovitatav tellimisaeg 1-2 päeva varem ja orienteeruvalt tööpäeva hommikul 8.00 – 9.30

Täna toodame:

  • Poolsuitsuvorstid 4 erinevat nimetust ( Kehtna, Pärtli, Juustuga ja Sibularõngas).
  • Keeduvorstid 2 erinevat nimetust ( Laste ja Lemmik).
  • Kuumtöödeldud grillvorstid ( Šašlõkivorst ja Juustuga grillvorst)
  • Sardell
  • Viinerid ( kiles viiner ja naturaalviiner lambasooles)
  • Erinevad suitsulihatooted: suitsu – keedusingid sea – ja veiselihast, veise piprarind, veisesink dekooriga, suitsutatud seakaelakarbonaad (dekooriga ja ilma), suitsutatud seakondid.
  • Hooaegadel lisanduvad toodangule vastavalt suvel toored grillvorstid sea –ja lambasooles, grill-lihad ja šašlõkk, talvel aga verivorst ja kruubivorst (valge vorst) ning verikäkk, jõulupraad küpsetuskotis.
  • Toitlustusettevõtetele ja köökidele pakume peenestatud tükiliha kuumtöötlemiseks (hakkliha).
  • Võimalik on pakkida toodang vaakumpakendisse vastavalt kliendi soovidele.

VASTAVUSDEKLARATSIOONI vaata klikates SIIA

Meie asukoht: N:58,92042 ja E:24,87250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauba toimetab kohale jahutusega kaubabuss